WordPress plugin die gebruik maakt van een sms-gateway om sms-berichten te versturen.

• Maakt het mogelijk om sms-berichten te sturen direct vanaf je eigen website.
  • Alle gebruikers kunnen zelf persoonlijke sms-berichten versturen via eigen account.
  • Sms-berichten worden direct verstuurd of op een vooraf ingestelde datum en tijd.
  • Overzicht van verstuurde + geagendeerde sms-berichten.
  • De sitebeheerder bepaalt de prijs voor het versturen van sms-berichten.
  • Gebruikers kunnen via ingebouwd formulier credits kopen/aanvragen waarmee sms-berichten kunnen worden verstuurd.
  • Geef nieuwe gebruikers een xx aantal credits kado als ze zich registreren op je website. (new!)

Screenshots:

istiesms_options istiesms_history   istiesms_sendistiesms_credits

Deze plugin is gratis te downloaden via de plugins directory van wordpress:
Download IstieSMS via wordpress

Interesse in ontwikkeling van je eigen plugin voor je website? Neem contact op met Istiecool of geef een donatie om ontwikkeling van deze plugin steunen.

E-mail deze pagina E-mail deze pagina