HELP !!

Problemen met je computer? Kom je er zelf niet meer uit?
Laat Istiecool met je meekijken !!

Download het onderstaande programma, voer het uit op je pc en bel Joep. Het telefoonnummer voor ondersteuning staat in het programmavenster. Er wordt géén software geïnstalleerd op je computer. Het programma wordt alleen gebruikt om een verbinding met Istiecool te maken.

Nieuwe versie voor XP, Vista en Windows 7: Istiecool PC Support v5.1

Als de verbinding wordt verbroken, stopt het programma vanzelf.
Het enige dat achterblijft is het bestand: Istiecool PC-Support

Dankzij deze manier van verbinden is het voor mij mogelijk om mee te kunnen kijken op jouw computer. Zo kan een probleem meteen worden opgelost of je krijgt te horen hoe je het zelf kunt oplossen. Een snelle service van Istiecool! Blijkt het niet mogelijk te zijn om het probleem op afstand op te lossen? Geen probleem, maak een afspraak en ik kom bij je thuis.