weAcceptBitcoin

Het ontwikkelen van software of applicaties kost veel (vrije) tijd en energie. Voor vragen, wensen of opmerkingen over software van Istiecool kun je contact opnemen met Istiecool.

Ben je tevreden of wil je (verdere) ontwikkeling steunen dan wordt een donatie zeer op prijs gesteld. Je kunt ook doneren in bitcoins:

Bitcoin-adres: 1istie4UEGBjXjzwzuwRAChSChj6FwXzY

Donate_1BTC

Scan de QR-code met je mobiel en maak btc over naar Istiecool

Wat zijn Bitcoins?bitcoin-900

Een bitcoin is een veilige digitale munt die het voor iedereen mogelijk maakt om directe betalingen uit te voeren, overal in de wereld.

Bitcoin is ook de naam van de open source software die het gebruik van deze munt mogelijk maakt. Bitcoins zijn een veilig en sneller alternatief dan andere donatie methoden. Er wordt gebruik gemaakt van peer-to-peer technologie om te werken zonder centrale autoriteit: De verificatie en het beheren van alle transacties en de uitgifte van het digitale geld wordt door het netwerk gezamelijk uitgevoerd.

Meer weten?

Kijk op de bitcoin-pagina van Istiecool voor meeruitgebreide informatie, je vindt daar wat algemene info en een (oude) verzameling van allerlei artikelen in landelijke kranten, het nieuws, meer links en video’s met uitleg.

E-mail deze pagina E-mail deze pagina