De diensten van Istiecool op een rijtje:

  • Content Management Systemen Naast het gebruik van bestaande cms-systemen waar Istiecool je eigen layout in kan implementeren kan er ook een systeem op maat worden gemaakt speciaal voor een website. Daarnaast ontwikkeld Istiecool zelf of past bestaande sytemen en plugins aan zodat ze passen in een eigen uniek design met de gewenste functionaliteit.
  • Plugins Ontwikkeling van nieuwe plugins voor o.a. wordpress. Soms om de functionaliteit uit te breiden van een bestaand systeem of om de beheerpagina’s wat overzichtelijker te maken. Vaak ook specifieke uitbreidingen welke op maat worden gemaakt voor een website of domein.¬†¬†Interesse in ontwikkeling van een eigen plugin of uitbreiding? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken.
  • Hosting Istiecool ziet het hosten van websites slechts als service en heeft geen standaard hostingpakketten zoals de meeste providers. Wel worden de websites in een professioneel datacenter gehost en is de uptime minimaal 99,9%. Daarnaast staat Istiecool voor je klaar met eerlijk advies of technische ondersteuning.
  • PC-Support Heb je vragen of een probleem met je computer? Je kunt me bellen en is het zelfs mogelijk dat ik op je computer met je meekijk om zo op afstand een probleem op te lossen. Uiteraard is een werkende internetverbinding wel een vereiste hiervoor. Heb je die niet? Neem dan contact met me op om een afspraak te maken. Sinds 2013 is Istiecool ook werkzaam als begeleider met digitale specialisatie voor mensen met n.a.h.
  • SMS Dienst Stuur (anonieme) sms-berichten op een vooraf ingestelde datum of laat je influisteren door je eigen mobiel om geen afspraak meer te vergeten.
  • Overig Naast mijn digitale arbeid ben ik ook regelmatig op heel andere vlakken aan het werk. In de zomer veelal buiten op festivals, evenementen of gave plekken en vrijplaatsen. Denk aan klimmen, decoratie, lassen, decorbouw, kunstwerken en nog veel meer…
  • Bitcoins Een nieuwe digitale valuta die zonder controle van overheden of banken sinds 2008/2009 bestaat. Van mensen voor mensen. Istiecool heeft zich grondig verdiept in dit fenomeen en is overtuigd van dit geweldige concept. Voor vragen, heldere uitleg of een enthousiast gesprek over btc kun je ook bij Istiecool terecht. Of lees eerst meer op deze pagina